Tuesday, July 5, 2011

Un peu rien de tout

- Una mica de tot i de res...o potser molt és el que porta WSJ avui. El dèficit de la sanitat. Us convido a llegir-lo.
- Si una ministra vol notorietat pot tenir-la. I si la forma no importa, aleshores va i passa un cap de setmana en una illa propietat del Ministeri. Si coincideix que va acordar que l'accés a aquesta illa seria públic i no compleix el conveni amb el Govern de les Illes Balears, aleshores la notorietat que obté es converteix en pèrdua de credibilitat. Si coincideix que els funcionaris hi poden passar 16 dies de vacances per 300 euros, doncs aleshores ja tenim l'enrenou muntat. Algú ho arreglarà definitivament qualque dia?
- Definitivament, si tens un problema sempre te'l poden fer més gros. Em refereixo als que busquen un tractament com Chantix/Champix per deixar de fumar. A WSJ ho expliquen, tindran un 72% més de probabilitat de problemes cardiovasculars.
- "Refit" al Departament.

1 comment:

  1. A la vista del WSJ: Com sempre, el MInisterio de Sanidad pot presumir d'un impacte de les seves mesures de preus dels medicaments sense aportar cap tipus d'informe ni de proves. Les xifres han estat calculades a l'engrós i sense cap mena de rigor. En diverses ocacions he publicats a revistes indexades avaluacions de mesures anteriors similars amb efecte nul o molt reduit i de curta durada. El mateix aplica a fer servir la taxa de receptes de genèrics quan sabem que el descompte promedi sobre el PVL que obtenen les oficines de farmàcia s'ha situat en el 40%. Coses com aquestes sí que les tinc a la llista de les coses que m'indignen. Fins quan aquesta impunitat?

    ReplyDelete